ROMPAP

ROMPAP

PATRONATUL INDUSTRIEI DE CELULOZA SI HARTIE
PATRONIZING ORGANIZATION FOR  PULP AND PAPER INDUSTRY
   Piata Walter Maracineanu, Nr. 1-3, Intr. 2, Et.2, Cam. 177-178, Sector 1, Bucuresti
Tel: 021 315 01 62  |  Tel/Fax: 021 315 01 75  |  Fax: 021 315 00 27
E-mail: pich_rompap@yahoo.com  |  rompap.romania@gmail.com
Cod fiscal: 8629279
Cont virament: CEC-Filiala Sect 6 – RO95CECEB 60037RON 0419120

Patronatul Industriei de Celuloza si Hartie – ROMPAP a fost infiintat la 1 ianuarie 1992 si are in componenta sa 23 de membri, respectiv absolut toti producatorii de celuloza, hartii, cartoane si cartoane ondulate din Romania ( 17  societati comerciale de productie), un Institut de Cercetare si Proiectare si 5 societati de consultanta si comert pentru acest sector de activitate.

In societatile comerciale din cadrul ROMPAP isi desfasoara activitatea peste 5000 angajati, se realizeaza o cifra de afaceri anuala de cca 500 mil Euro si un export anual de cca 130 mil Euro.

ROMPAP este membra a doua confederatii europene, respectiv Confederatia Europeana a Industriei de Hartie – CEPI si Federatia Europeana a Fabricantilor de Carton Ondulat – FEFCO.

ROMPAP realizeaza un larg schimb de informatii tehnice si comerciale  cu cele doua confederatii la nivel european, informatii care sunt transmise tuturor membrilor ROMPAP.

In acest scop, sunt intocmite buletine informative saptamanale, lunare, trimestriale si anuale, care sunt puse la dispozitia tuturor membrilor ROMPAP.

Impreuna cu Institutul de Cercetare si Proiectare pentru Industria de Celuloza si Hartie – SC CEPROHART SA Braila si cu Catedra de specialitate din cadrul Universitatii “Gheorghe Asachi” din Iasi, se realizeaza trimestrial o revista de specialitate, respectiv revista “Celuloza si Hartie”, cu distributie nationala si internationala.

ROMPAP monitorizeaza legislatia interna si actiunile ce se intreprind de catre autoritatile si institutiile statului in domeniul politicilor industriale, al exploatarii forestiere, al mediului, al colectarii si reciclarii maculaturii, al promovarii ambalajelor din carton ondulat etc si initiaza actiuni de corectare a unor prevederi legislative care contravin intereselor industriei si chiar legislatiei europene.

ROMPAP este membru fondator al CONPIROM si reprezinta interesele acestuia in Consiliul de Dialog Social la diferite ministere si judete.

ROMPAP reprezinta interesele membrilor sai si in relatiile cu sindicatele, la nivel de societati comerciale sau de sector de activitate.

“Fidelitate, intelegere si convingere” constituie esenta relatiei dintre Patronatul Industriei de Celuloza si Hartie – ROMPAP si membrii sai.

Contact:

Adrian Vais – Preşedinte
Ing. Constantin Chiriac – Director General Executiv